top of page

Şubat ayı PlayStation Plus Oyun Kataloğu serisi: Horizon Forbidden West, The Quarry, Resident Evil 7


PlayStation Plus Ekstra ve Premium | Oyun Kataloğu


Horizon Forbidden West | PS4, PS5 

Gizemli yeni tehditleri gizleyen görkemli ama tehlikeli bir sınır olan Yasak Batı'ya göğüs gererken Aloy'a katılın. Horizon'un uzak gelecekteki kıyamet sonrası dünyasına dönerken uzak diyarları keşfedin, daha büyük ve daha hayranlık uyandıran makinelerle savaşın ve şaşırtıcı yeni kabilelerle karşılaşın. Eski arkadaşlarla yeniden bir araya gelin, savaşan yeni gruplarla ittifaklar kurun ve kadim geçmişin mirasını ortaya çıkarın; bu sırada yenilmez gibi görünen yeni bir düşmandan bir adım önde olmaya çalışın.


The Quarry | PS4, PS5

Kararlarınızın gecenin nasıl gelişeceğini şekillendirdiği heyecan verici bir gençlik korku hikayesi. Yaz kampının son gününde güneş batarken Hackett's Quarry'nin danışmanları kutlamak için bir parti verir. İşler hızla kötüye gider. Kana bulanmış yerel halk ve çok daha uğursuz bir şey tarafından avlanan gençlerin partisi, öngörülemeyen bir korku gecesine dönüşür. Her kararın hikayenizi şekillendirdiği heyecan verici bir sinematik hikayede dokuz danışmanın her biri olarak oynayın.


Resident Evil 7 Biohazard | PS4 

Güney Amerika'da terk edilmiş bir çiftlik evinin çürüyen duvarlarında tehdit ve yalnızlık kaynıyor. '7', hayatta kalma korkusu için yeni bir başlangıcı ve korkutucu ve sürükleyici 'Isolated View' oyuncu perspektifine tam bir model değişikliğini işaret ediyor. Son teknoloji RE Motoru ile güçlendirilen korku, fotogerçekçiliğin yeni doruklarına ulaşıyor, o kadar ezici ki, geri dönemeyeceksiniz. Korkunç derecede yeni bir korku dünyasına girin ve hayatta kalın.


Outriders | PS4, PS5

Bulletstorm'un geliştiricisi People Can Fly'tan kooperatif odaklı, bilimkurgu nişancı deneyimine atılın.


İnsanlık Enoch'un siperlerinde kan kaybederken, kendi Outrider'ınızı yaratacak ve düşman gezegende bir yolculuğa çıkacaksınız. Farklı bir dünyaya yayılan zengin hikaye anlatımıyla, gizemli bir sinyalin peşinde First City'nin varoşlarını ve gecekondu mahallelerini geride bırakacak ve ormanları, dağları ve çölleri aşacaksınız.


Scarlet Nexus | PS4, PS5

İkonik Tales of Vesperia'nın arkasındaki zihinler tarafından hazırlanmış karmaşık bir bağlar, cesaret ve kahramanlık hikayesine dalın. Çok uzak bir gelecekte, Diğerleri olarak bilinen dengesiz mutantlar gökten iner. Geleneksel saldırı yöntemlerine karşı son derece dirençli olmaları, insanlığın tek savunmasının, karşı koymak için psikokinetik yetenekleri kullanan, psionik olarak bilinen, akut ekstra duyusal yeteneklere sahip olanlarda yattığı anlamına gelir. İkili bir hikayeye sahip, maceranıza prestijli bir siyasi aileden enerjik bir üye olan Yuito Sumeragi veya gücü ve becerisi OSF arasında büyük bir ün kazanmış gizemli izci Kasane Randall ile başlayın. Farklı deneyimleri birbiriyle iç içe geçtikçe, ancak o zaman tüm hikayeyi ortaya çıkaracaksınız.


Borderlands 3 | PS4, PS5

Beğenilen FPS serisinin bu uzun zamandır beklenen eklentisinde Borderlands'in abartılı dünyasına geri dönün. Borderlands'in en büyük hazine avcısı baş belası dört tamamen yeni, son derece özelleştirilebilir Vault Hunter'dan biri olarak oynayın. Vault Hunter'ınızı tonlarca kişiselleştirme seçeneğiyle özelleştirin ve yetenekleri tercih ettiğiniz oyun tarzına göre uyarlamak için farklı beceri ağaçlarını kullanın. Seviyeniz veya görev ilerleme durumunuz ne olursa olsun, istediğiniz zaman çevrimiçi veya bölünmüş ekran kooperatifinde herkesle oynayın. Takım olarak düşmanları ve zorlukları alt edin, ancak yalnızca size ait olan ödülleri toplayın; kimse ganimetten mahrum kalmaz.


Tekken 7 | PS4

Yumruklarınızı kaldırın ve 20 yıllık Mishima kan davasının destansı sonucuna hazır olun ve bitmek bilmeyen kavgalarının her adımının ardındaki nedenleri ortaya çıkarın. Unreal Engine 4 ile güçlendirilen Tekken 7, çarpıcı hikaye odaklı sinematik 3D savaşlar ve yenilikçi dövüş mekaniği ile yoğun düellolar sunuyor. 30'dan fazla oynanabilir karakter kataloğu ile eski hesapları halledin ve küresel bir imparatorluğun kontrolü için mücadele edin. King ve Nina Williams dahil olmak üzere hayranların favorilerinden oluşan etkileyici bir liste ve Lucky Chloe, Shaheen ve Street Fighter serisinden Akuma gibi yepyeni dövüşçüler arasından seçim yapın.


Ace Combat 7: Skies Unknown | PS4

Kendinizi dünyanın en zorlu savaş uçaklarından bazılarının kokpitine bağlayın ve cüretkar hava hareketlerine ve sinir bozucu taktik it dalaşlarına katılarak bulutların arasından süzülün. Ace Combat 7: Skies Unknown'da, dünyadaki en açık ve göz korkutucu uzay olan gökyüzünde devriye gezmekle görevli seçkin bir savaş pilotu olan Ace rolünü üstleniyorsunuz. Bir dizi otantik modern ve fütürist uçak arasından seçim yapın ve gelişen olaylar sizi her zamankinden daha tehlikeli hava karşılaşmalarına sürüklerken onları son teknoloji süper silahlardan oluşan bir cephanelikle yükleyin.


Earth Defense Force 5 | PS4

Bu arcade tarzı üçüncü şahıs nişancı oyununda devasa böceklerle ve diğer devasa düşmanlarla savaşın. Tek başınıza ilerleyin, yerel iş birliğinde bir arkadaşınızla takım kurun veya yüz görevde binden fazla farklı türde silah kullanarak dört oyunculu aksiyonla çevrimiçi mücadeleye katılın.


Oninaki | PS4

Square Eni'nin bu aksiyon RPG'si, Ölümden Sonra Hayatı koruma yolculuğundaki bir İzleyicinin hikayesini anlatıyor. Oyun, iblislerinizin ve silahlarınızın kapsamlı bir şekilde özelleştirilmesi ve daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak fazlasıyla yeterli içerik ile heyecan verici hack and slash tarzı savaşlara sahiptir. Derin ve tatmin edici bir hikaye ile birleştirilmiş benzersiz aksiyon oyununu deneyimleyin.


Lost Sphear | PS4

Lost Sphear'da klasik RPG oynanışına yeni bir bakış sizi çağırıyor. Gerçekliğin dokusunu tehdit eden uğursuz bir güç. O ve yoldaşları, Belleğin gücünü uyandırarak dünyanın sonsuza dek yok olmasını durdurmak için yola çıkarken Kanata rolünü üstlenin. Heyecan verici patron savaşlarına katılın ve dünyayı yeniden inşa edin.


I am Setsuna | PS4 

Bu JRPG, geçmiş tür klasiklerinden ilham alan bir savaş sistemi ve karakter tasarımlarına sahiptir. İnanılmaz iç güce sahip genç bir kadın olan Setsuna'nın hikayesini ve topraklarındaki insanları kurtarmak için yapması gereken fedakarlığı anlatıyor. Anavatanında bir gelenek olarak, her on yılda bir, barışı korumak için bir iblise kurban sunulur. Bu gelenek, iblis erken şiddetlendiğinde bozulur ve adalılar, büyüleme gücü nedeniyle seçilen Setsuna'yı sunarak sakinliğini geri kazanmaya çalışır. Şimdi kurban töreninin yapılacağı en uzak diyarlara giderken, korumalarını da geride bırakmak zorundadır.


The Forgotten City | PS4, PS5

Dövüşün bir seçenek olduğu, ancak şiddetin sizi yalnızca bir yere kadar götürebileceği bu gizemli macerada açık dünya antik bir Roma şehrini keşfedin. Ancak renkli karakterlerden oluşan iç içe geçmiş bir topluluğu sorgulayarak, zaman döngüsünden zekice yararlanarak ve zor ahlaki seçimler yaparak bu destansı gizemi çözmeyi umabilirsiniz.


PlayStation Premium | Klasikler


The Legend of Dragoon | PS1

Ejderhaların ruhani güçlerinden yararlanmak ve kötülüğe karşı zafer kazanmak için kılıç ustası Dart ve arkadaşlarına katılarak ihtişam, aldatma, büyülü savaş ve intikam fantezisini ortaya çıkarın. Eşsiz ve yenilikçi bir taktik savaş sistemi kullanarak Ejderhalara dönüşün ve olağanüstü güçleri açığa çıkarın. Bu unutulmaz rol yapma oyununda, benzersiz silahları ve elementlerden güç alan Ejderha saldırılarını kullanan çok çeşitli karakterleri kontrol edin. Orijinal olarak PS1'de yayınlanan, yukarı işleme, geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleri ile geliştirilmiş The Legend of Dragoon'u Deneyimleyin.


Wild Arms 2 | PS1 

Dengede asılı duran bir dünya hakkında. Bir kahramanın barış için kalbini feda etmesi gereken yer. Cesaret ve korkunun, aşk ve kötülüğün, kahramanlar ve kötülerin el ele gittiği yer. İnsan bilgisini aşan bir güçtür. Ne rüya ne de gerçek. Efsanelerin yapıldığı şey budur. Orijinal olarak PS1'de yayınlanan, yukarı işleme, geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleri ile geliştirilmiş Wild Arms 2'yi deneyimleyin.


Harvest Moon: Back to Nature | PS1

Tüm aile için farklı türde bir RPG. Çocukken, tatil planları suya düştüğünde büyükbabanızın çiftliğini ziyaret ettiniz. Güzel çocukluk anıları olan çiftliğe dönün ve uzun süredir ihmal edilen tarlalarını canlandırın. Çiftlik hayvanlarınızla ilgilenin ve 50'den fazla karakterle etkileşime geçin. Çiftliği büyükbabanızın gurur duyacağı bir yer haline getirmek için mücadele ederken, kafanızı kurcalayan bir soru kalır: On yıl önce tanıdığınız küçük kıza ne oldu?


PS1'de yayınlanan, yukarı işleme, geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleri ile geliştirilmiş Doğaya Dönüş. Oyun, PS4 ve PS5 konsollarına dönüştürüldü ve yeni eklenen özellikler sunuyor. Sonuç olarak, başlığın PS1 sürümünden farklı oynatıldığı veya bazı özelliklerin başlığın düzgün çalışmamasına neden olabileceği zamanlar olabilir. Bu sürüm, PS1'in çevre birimlerini desteklemediğinden bazı işlevler kullanılamayabilir.


Destroy All Humans! | PS4

Kült klasiği geri dönüyor! Kötü uzaylı Crypto-137 rolünde 1950'lerin Dünyası'ndaki insanları terörize edin. Efsanevi PS2 uzaylı istilası aksiyon macerasının PS4 versiyonunda DNA'yı toplayın ve ABD hükümetini devirin. Çeşitli uzaylı silahları ve psişik yetenekler kullanarak cılız insanları yok edin. Uçan dairenle şehirlerini harabeye çevir.


5 görüntüleme0 yorum
bottom of page