top of page

Yeni Tomb Raider Oyunu Embracer Değil Amazon Games Tarafından Yayınlanacak


Amazon Games , geliştiricinin Embracer Group'a ait olmasına rağmen Crystal Dynamics ile yeni bir Tomb Raider oyunu yayınlayacak. Bu Tomb Raider devam filmi, Lara Croft'un 2018'de yayınlanan Shadow of the Tomb Raider'daki hikayesine devam edecek ve şu anda geliştirme aşamasında. Henüz bir çıkış tarihi veya çıkış platformu açıklanmadı, ancak çok platformlu bir oyun olduğu onaylandı. Bu nedenle en azından PS5, PC ve Xbox Series X|S'de yayınlanması bekleniyor.


Yeni Tomb Raider oyunu Unreal Engine 5 kullanacak


Bir basın açıklamasına göre, isimsiz Tomb Raider oyunu, serinin geleneksel oynanışını "tek oyunculu, anlatı odaklı bir macera" olarak sürdürecek . Unreal Engine 5 motorunu kullanarak, Croft'un antik harabelerdeki düşmanların üstesinden gelirken bulmacaları çözmesi gereken bir temele dönüş oyunu gibi görünüyor. Bu, Square Enix'e aitken çok oyunculu odaklı Marvel's Avengers'ı geliştirmekle görevlendirilen Crystal Dynamics için hoş bir hız değişikliği olmalı.


Geliştiricinin artık THQ Nordic gibi birden fazla yayıncı koluna sahip olan Embracer Group'a ait olduğu göz önüne alındığında , Amazon Games yeni Tomb Raider oyunu için sürpriz bir yayıncı. Daha önce Tomb Raider remaster'larıyla ilgilendiklerini belirten Embracer Group, muhtemelen bu anlaşmadan bir şeyler alıyor, ancak bunun ne olduğundan emin değiliz (belki Amazon parası dışında).


Bu Tomb Raider devam filmi, Temmuz 2022'de sızdırılan bir sesli senaryoda açıklandığı gibi muhtemelen Project Jawbreaker'dır . Hikayenin Croft'un "yalnızlıkla mücadele etmesini" ve "tek başına yüzleşemeyeceği gizemli bir felaketle" yüzleşmesini konu alıyor.


3 görüntüleme0 yorum
bottom of page