top of page

Yeni PS5 Donanımı, 2023'te Piyasaya Sürülebilir


Sony'nin Platform Deneyiminden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Hideaki Nishino, bir röportajda bazı yeni PS5 donanımlarının Eylül 2023'te sona erecek olan 2023 Mali Yılı'nın sonuna doğru piyasaya sürülebilir veya duyurulabileceğini söyledi.


Nishino, Famitsu dergisine verdiği bir röportajda PS4 Pro'nun PS4'ün çıkışından yaklaşık üç yıl sonra piyasaya çıktığına dair bir gözlemden yola çıkarak PS5 platformu için gelecek planlarını paylaştı . dedi ki:



"2022 mali yılının sonunda kümülatif satışlar 37 milyon adedi aşacak ve bunun platform için de çok önemli bir dönem olacağına inanıyoruz. Şu anda ayrıntılar hakkında konuşamayacağım ama umarım gelecek yılı (2023) dört gözle beklersiniz."


Bununla birlikte, çıkarılabilir bir sabit sürücüye sahip olduğu bildirilen daha ince PS5 modelinin de Eylül 2023'te, yani 2023 Mali Yılı'nın sona erdiği tarihte bir çıkış penceresi var. Kasım ayındaki bir başka sızıntı da “PS5 Slim”in çıkış tarihinin 2023'ün 3. çeyreği olacağını gösteriyor. Bu sözde yeni PS5'in Sony tarafından PS5 'Slim' veya 'Pro' (ya da tamamen başka bir şey) olarak nasıl adlandırılacağı belli değil.


5 görüntüleme0 yorum
bottom of page