top of page

Mortal Kombat 12 veya Injustice 3, NetherRealm'in Sıradaki Oyunu Olacak, Ed Boon Açıkça Doğruladı


NetherRealm Studios'tan Ed Boon doğruladı: Bir sonraki oyunu Mortal Kombat 12 veya Injustice 3 olacak . Bu bir sürpriz olmasa da, ana şirket Warner Media'nın Discovery ile birleşmesinin ardından Injustice'ın geleceğinin dengede olduğuna dair raporların ortasında resmi bir onay almak güzel. Söylentiler, Warner Bros.'un NetherRealm'i boşaltmak istediğini öne sürdü.


Mortal Kombat 12, Adaletsizlik 3 açıklamaları yakın zamanda gelmeyecek


Boon, katılımda bulunacak olmasına rağmen, bir sonraki büyük endüstri etkinliği olan The Game Awards 2022'de sunum yapmayacağını söyledi. Hayranlar, Mortal Kombat'ın yıl dönümü kutlamalarında daha önce bir duyuru bekliyordu ama bu da olmadı. Görünen o ki, NetherRealm'in üzerinde çalıştığı bir sonraki oyun ne olursa olsun yakın zamanda duyurulmayacak.


Söylentilere göre stüdyo, ticari performans açısından Injustice'den daha güvenli bir bahis olduğu için Mortal Kombat 12'ye öncelik vermek zorunda kaldı. Bununla birlikte, bu söylentiler asılsız olmaya devam ediyor ve NetherRealm, üzerinde çalıştığı şey hakkında ağzı sıkı olmaya devam ediyor.


NetherRealm'in yakın gelecekte Mortal Kombat veya Injustice dışında herhangi bir şey yayınlayıp yayınlamayacağını zaman gösterecek.


3 görüntüleme0 yorum
bottom of page