top of page

God of War Ragnarok Yeni Game Plus Modu 2023'te Geliyor


Santa Monica Studio, çok talep edilen God of War Ragnarok New Game Plus modunun 2023'te oyuna geleceğini duyurdu. Modla ilgili ayrıntılar henüz açıklanmazken, oyuncular daha fazla zırh ve ekipmanın eklenmesini umuyor.


Yeni Game Plus modunun çıkış tarihi penceresi 2023 Baharı'na denk geliyor. Santa Monica Studio, " çıkışa yaklaştığımızda daha fazla ayrıntı paylaşacaklarını " söyledi , bu nedenle yaklaşan mod hakkında şimdiye kadar çok az şey biliniyor. New Game Plus modunda hikaye ilerlemesi sıfırlanırken oyuncular genellikle yükseltmelerini, zırhlarını , silahlarını ve diğer ekipmanlarını korurlar, ancak bunun Ragnarok için geçerli olup olmayacağı belirsizdir.

God of War Ragnarok'un bu ayın başlarındaki en son güncellemesi , Fotoğraf Modu'nun yanı sıra görev ilerleme engelleyicileri, haritadan ayrılan oyuncular ve çeşitli çökme durumları için düzeltmeler ekledi.


Her ne kadar 2023'ün ilk birkaç ayı için bir içerik ve güncelleme yol haritasının da onaylanması gerekse de, bugün ile New Game Plus modunun baharda yayınlanması arasında muhtemelen ek oyun güncellemeleri olacak.


3 görüntüleme0 yorum
bottom of page