top of page

Bloober Team "Korku Endüstrisinde Lider Olmayı" Umuyor


Silent Hill 2 Remake geliştiricisi Bloober Team , bir Take-Two Interactive yayıncılık şirketi olan Private Division ile yeni bir hayatta kalma-korku oyunu yaratacak. Bloober Team, Layers of Fear serisiyle tanınırken, Private Division oyunları arasında Hades, The Outer Worlds ve OlliOlli World yer alıyor.


Erken geliştirme aşamasında olduğu için bu yeni oyun hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak mevcut çıkış penceresi en erken 2025. Bu, bunun sadece bir yeniden düzenleme veya yeniden yapımdan daha riskli, daha önemli bir proje olduğunu gösteriyor.


Bir basın açıklamasına göre Bloober Team CEO'su Piotr Babieno, bu yeni korku oyunu için büyük umutlar besliyor:


Bir sonraki projemiz, genel olarak korku endüstrisinde lider olmamıza yardımcı olacak heyecan verici yeni bir hayatta kalma-korku oyunu. Private Division ile bu işbirliği için minnettarım. Uzmanlıkları kapsamlıdır ve çalışanları da çok cana yakındır.


Bu yeni korku oyununun Temmuz 2021'de "Dum Spiro" ve "Black" kod adlarıyla açıklanan iki Bloober Team projesinden biri olup olmadığı belli değil. Yine de, daha küçük bir geliştiricinin aynı anda üç veya daha fazla oyunu oynaması fikri savunulamaz göründüğünden, bu olası görünüyor.


Bu duyuru aynı zamanda Özel Bölüm'ün beşinci yıldönümünü de işaret ediyor. Bu olayı kutlamak için yayıncı, daha küçük stüdyoları oyunlarını kendi başlarına yayınlamaları için güçlendirmeyi amaçlayan Özel Bölüm Geliştirme Fonu'nu açıkladı.


Bloober Team şu anda , 12 ay boyunca PS5 konsoluna özel olarak onaylanan Silent Hill 2 Remake üzerinde çalışıyor.


3 görüntüleme0 yorum
bottom of page