top of page

Atomic Heart, PS5'te Dinamik 4K 60 FPS'de Çalışacak


Atomic Heart'ın , geliştirici Mundfish'in kurucusu ve oyun direktörü Robert Bagratuni ile yaptığı bir röportajda, dinamik 4K 60 FPS'de çalışan bir grafik moduna sahip olduğu doğrulandı. Ekibinin oyunu konsollarda optimize etmek için çok çalıştığını ve projenin şu ana kadar yalnızca oyun fragmanlarına dayandığı göz önüne alındığında, bu çabanın görünüşte boşa gitmediğini söylüyor.


Wcfftech ile uzun bir röportajda konuşan Bagratuni ayrıca Atomic Heart'ta yerel 4K'da çalışacak belirli alanların olacağını da ortaya koyuyor.


Konsollar için optimizasyon üzerinde çok çalıştık, oyunun bazı bölümlerinde dinamik 4K 60FPS'li bir grafik modu ve hatta sağlam 60FPS'li doğal 4K sağladık.

Gelecekte Mundfish, oyunun konsollardaki genel performansını iyileştirmeye devam etmek için daha fazla güncelleme ve yama sağlamayı umuyor.


Bagratuni ayrıca Atomic Heart'ın DualSense denetleyici için dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri destekleyeceğini doğruladı, ancak bu uyumluluk şu anda oyunun PC sürümüne getirilmeyecek.


Ek olarak, oyunun "zaten geniş bir görüş açısına sahip olduğu ve diğer birçok oyundan daha yüksek olduğu" için Görüş Alanı seçeneğinin konsol veya PC ayarlarına dahil edilmeyeceğini açıklıyor.


Atomic Heart, altın madalya kazandığını duyurarak 21 Şubat lansman tarihi için hazır görünüyor . 2021'de bildirildiği üzere oyun, Sovyetler Birliği'nde alternatif bir tarihte geçiyor ve iki son içerecek.


6 görüntüleme0 yorum
bottom of page