top of page

Aralık 2022 İçin PS Plus Ücretsiz Oyunları


PS Plus abonelerinin hangi oyunları ücretsiz olarak aldığına bir göz atmak için en iyi zaman olan Aralık ayına adım attık. Ve PlayStation Asia'nın duyurusuna göre serideki en büyük oyun, beraberinde PS5 sürümü olmayan oyun.

Ve söz konusu oyun, serideki orijinal üçlemenin yeniden düzenlenmiş bir koleksiyonu olan Mass Effect Legendary Edition. Bu, herhangi bir giriş gerektirmemeli ve üçlemeyi daha önce hiç deneyimlemediyseniz kesinlikle almanız gereken bir şey.


Bu, yalnızca yeniden düzenlenen ve tek bir oyun olarak bir araya getirilen üç oyun olmadığı, aynı zamanda yıllar içinde piyasaya sürülen DLC'lerinin çoğuyla birlikte geldiği için PS Plus Essential serisine harika bir katılım.


Bu ay PS Plus ücretsiz oyun serisini oluşturan diğer iki oyun, Divine Knockout ve Biomutant. İlki, yalnızca talep edilebilir olduğu gün piyasaya sürülecek olan bir platform dövüşçüsü. Ancak Divine Knockout'u diğerlerinden ayıran şey, formülün çoğunlukla 2B varyasyonlarından oluşan bir denizde ender 3B platform dövüşçülerinden biri olmasıdır.


Bu ay ücretsiz PS Plus oyunları listesinde son sırada yer alan Biomutant, Experiment 101 tarafından geliştirildi ve THQ Nordic tarafından yayınlandı. Bazı ilginç mekaniklerden yararlanan bir Aksiyon RPG oyunu. Örneğin, büyük bir karakter oluşturursanız, daha yavaş olur ancak daha küçük bir karaktere kıyasla daha fazla hasar alabilir ve verebilir. Kapak tarafında, oyuna biraz çeşitlilik kazandıracak bir karma sistemi ve bir ittifak sistemi gibi bazı tanıdık RPG mekaniği var.


10 görüntüleme0 yorum
bottom of page